‘Ik geef de pen door aan…’

Louisa Heddes

image

De meeste mensen kennen mij, denk ik, wel maar voor degene die mij niet kennen:
Mijn naam is Louisa Heddes (43) en ik ben sinds afgelopen september trainer van de ‘start to run’ groep bij de loopgroep.
Naast het hardlopen zit ik ook veel op de racefiets/mountainbike en ben ik 1x in de week te vinden in de sportschool om de spieren te verblijden met wat kracht oefeningen.
Mijn dagelijkse bezigheden zijn divers te noemen en één daarvan is sport-en ontspanningsmassage geven en blessures tapen volgens een specifieke methode. Ik heb een praktijkruimte aan huis en werk volgens afspraak. Schroom niet om mij aan te spreken of te bellen/appen/mailen voor advies of een afspraak te maken.
Verder staat er op mijn hardloop- bucketlist in ieder geval:
– tijd verbeteren op de 10 km groet uit schoorl loop
– halve marathon met m’n broer in Antwerpen lopen. … Oké oké ik had gezegd na de berenloop op Terschelling dat ik geen halve marathonnetjes meer zou lopen. .. maar goed ik heb me over laten halen om er toch nog eentje te doen!  En wie weet. . Ga ik het nog wel leuk vinden ook..
– night run van de dam tot dam
Verder kijk ik wel wat op m’n hardlooppadje terecht komt.

Ik zal nog even mijn gegevens hier vermelden voor het geval je een afspraak wil maken: website: www.sportmassagemedemblik.nl mobiel:
06-18451142 email: Sportmassagemedemblik@hotmail.com
Graag geef ik na deze voorzet de pen door aan. .. Linda Sijtsma. .