bevrijdingsdag loop

image

5 mei 2015. ’s Ochtends vroeg verzamelen bij t oude stadhuis van Medemblik. Shirtjes worden uitgedeeld, tassen achterin de busjes gelegd, fietsen uitgeladen en de vlag aan de stok gehangen. .. . Dus we kunnen! ! De eerste twee gaan lopen en nog een koppel stapt op de fiets. .. Rest neemt plaats in de bus. ..
We lopen, fietsen en rijden via de nieuwstraat richting de dijk om in Andijk het eerste monument te bezoeken. Hierna volgen nog twee monumenten in Andijk om vervolgens door te lopen naar Wervershoof,  Zwaagdijk, Midwoud, Nibbixwoud (2) Wognum, (inclusief een nat pak!)
Benningbroek, Abbekerk, Opperdoes om daarna weer te eindigen in Medemblik!
Omdat we wat aan de vroege kant waren was de ontvangst wat matig maarrrr bij het oude stadhuis werden we goed ontvangen door vertegenwoordigers/organisatoren van de tentoonstelling “70 jaar leven in vrijheid”, inclusief een stuk Zweeds wittebrood en een drankje! !

Het was weer een mooie belevenis.