Ik geef de pen door aan…

LINDA VAN DER STAL-KEE

image

Hallo,

Ik ben dan nu aan de beurt voor de ‘ik-geef-de-pen-door’ (bedankt René ;))

Ik zal me even netjes voorstellen voor wie niet weten wie ik nou toch ben.

Ik ben Linda van der Stal – Kee ik woon sinds 11 jaar in Wervershoof (oorspronkelijk uit Hem), getrouwd met Eelco en trotse ouders van drie kinderen; Evy van (bijna) 8, Iris van 5 en Tibbe van ruim 3,5.

Ik werk al 8 jaar bij tuincentrum Den Heuvel in Wervershoof, waar ik Bloemist ben en heel veel bloemwerk maak en regel. Van boeketten tot bruidswerk en ook heel veel rouwwerk, verdrietig voor de klanten, maar toch ook dankbaar dat je iets moois voor ze kunt maken voor het laatste afscheid van hun dierbare.

Dan maar door naar het sporten. 
Ik loop sinds 5 jaar hard, na de geboorte van mn middelste begonnen. 
Omdat ik eens buiten iets wilde gaan doen, dacht ik aan hardlopen…. Dus daar ging ik… Op mijn fitness schoenen…. Dat leverde na twee rondjes al flinke blessures op. Dat moest anders… Goede schoenen aangeschaft en met de mp3 gaan ‘hardlopen met evi’ naar de 5km. Nog een zwangerschap tussendoor en weer opgepakt met evi op de mp3.
Maar ja dat rondje van 5km gaat ook zo vervelen.
Dus ik nam het besluit om de dam tot Damloop eens te willen doen. En heb contact opgenomen met de loopgroep, waar ik nog steeds met veel plezier loop. 
De Damloop is gelukt, net als nog vele daarna.
Ik moet zeggen ik ben echt wel een kuddedier, wat graag samen loopt en echt een stok achter de deur nodig heeft. 
Dus van mij zij  jullie voorlopig nog lang niet af!

In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met de Kids of ga weekendjes met vrienden naar festivals of feestjes! 
Kortom een week heeft eigenlijk te kort dagen!

Ik zie jullie op de training weer en geef mijn virtuele pen door aan…… Tromgeroffel…..

Tessa Cancillo Siepe

Ik ben benieuwd naar jouw volgens mij wel interessante verhaal!