Ik geef de pen door aan…

Sacha Schaafsma

image

Nou ik heb de pen gekregen van Melanie zij is mijn ZUSJE, en bedankt.
Ik ben Sacha en ik woon in Wieringerwerf ben getrouwd met Maaike en we hebben 2 jongens Kay en Björn. Tja waarom ik ben gaan hardlopen, ben makkelijk over  te halen denk ik. Maar oké Melanie wilde weer gaan hardlopen maar alleen vond ze maar niks…..dus zoals met een heleboel dingen doen we ook dit dan maar weer samen. Ik wilde wel mee doen met star to run maar dan niet in Wieringerwerf, zo`n saaie omgeving vind ik, dus Medemblik  moest het worden. Ik moet zeggen daar heb ik tot nu toe nog geen spijt van gehad, wat een gezelligheid. Daar houd ik van!
Verder zijn mijn hobby’s  fotograferen (http://sachafotografie.weebly.com/) mountainbiken, vliegvissen en vroeger meer dan nu, duiken. IK ben lid van 2 fotoclubs, zo blijf je een beetje creatief, en zijn we met 4 personen een eigen fotogroepje begonnen( ons standpunt). Het mountainbiken doe ik met mijn zwager Adriaan en regelmatig met mijn 2 jongens, ach en de neefjes en nichtje gaan ook soms mee.
Van beroep ben ik hovenier en nu werkzaam bij Noorderkwartier. Daar begeleid ik personen met een beperking tot de arbeidsmarkt. Wij doen dan het tuinonderhoud bij kleine bedrijfjes, kinderdagverblijven en wat mijn voorkeur heeft particulieren.
Oké dit was het dan wel een beetje over mijzelf, en dan geef ik de pen nu aan………Rene mol.