Ik geef de pen door aan..

KARIN GITZELS 

Ha …. Aan mijn de eer…..dank je lief buurmeisje Astrid, om de pen aan te nemen!, nou dat doe ik met plezier hoor want wat een gezelligheid met deze mooie groep mensen.

O ja zal me even voorstellen mijn naam is Karin Gitzels-Grent 

49 jaar en 26 jaar getrouwd met m’n allerbeste en liefste maatje William en een gelukkige moeder van 3 kanjers… Yvonne 24 jr ook lid van de club, Mike 22, en Rick 19 jaar, en inmiddels 2 mooie schoondochters erbij Jolien en Esmee ook lid van de club….

Samen met William en  25 toppers van  medewerkers runnen we Plantenkwekerij Gitzels in Wervershoof,

We maken jaarlijks zo’n  125 miljoen koolplanten, ruim een derde van Nederland… ook werken wij fijn samen met heel veel zaadbedrijven, verhuren  ruimte’s binnen het bedrijf aan o.a. Incotec en Enza.. en geven consultancy in binnen en buitenland. 

Mijn taak binnen het bedrijf is een  stukje administratie, maar vooral lief en leed en  een stukje persoonlijke aandacht want met een groot “gezin gebeurt er nog wel eens wat…. En allerlei klusjes die zich voordoen binnen de organisatie..

Had mij een jaar geleden gevraagd jij gaat hardlopen had ik je heel hard uitgelachen☺

Mijn uitspraak hardlopers zijn doodlopers is verandert in hardlopers zijn doorlopers☺

Want deze leuke sport heeft heel wat teweeggebracht,

Ten eerste een pracht groep mensen met heel veel positiviteit en trainers die er gewoon zijn ☺

En elke week een mooie afwisseling in loopjes.
De leuke gesprekken met een ieder… de gezellige koppies op zaterdag en het allerbelangrijkste buiten zijn HEERLIJK!!

Naast hardlopen sport ik nog 2x per week in De Dars

UX Cross en Body Balance…en hou ik erg van gezelligheid, avondje uit en lieve mensen om me heen!

Ten slotte het hardlopen heeft mij heel veel gebracht wat kilo’s eraf gerend, energieker, meer uithoudingsvermogen en na een mooie afgeronde NLP opleiding vorig jaar zijn mijn lichaam en geest goed in balans!! Hoe mooi is dat? 

Hoop samen met jullie nog vele kilometers te lopen en geef de pen graag door aan Renske….

Groetjes Karin☺