Ik geef de pen door aan..

Penney Worst

Hallo loopmaatjes!

Trudi heeft mij gevraagd om de pen over te nemen. Hartstikke leuk, want ik loop pas sinds Oudjaarsdag met jullie mee en heb daarom nog niet iedereen kunnen vertellen wie ik ben en wat ik doe.
Ik ben Penney Worst, 29 jaar oud, en ik woon in Andijk samen met mijn vriend Bob, met wie ik dit jaar 12 jaar samen ben. Drie jaar terug hebben wij voor gezinsuitbreiding gekozen in de vorm van een Engelse Bulldog, genaamd Twiggy. Bob en ik werken beide fulltime en omdat wij niet willen dat Twiggy de hele dag alleen is, breng ik haar dagelijks ’s ochtend naar mijn ouders en haal ik haar ’s avonds weer op. Waarschijnlijk geeft dit al aan hoe de band met mijn ouders is; wij zijn heel blij met ze en brengen dan ook veel tijd met hen door.
Na een studie Economie en Bedrijfseconomie op de VU ben ik bij Peter Appel Transport in dienst gekomen, nu ruim 5 jaar geleden. Hier vervul ik de rol van Operationeel Controller, wat inhoud dat ik de laatste persoon ben die een kritische blik over de data laat gaan die onze 600 auto’s en 1200 chauffeurs genereren. Een heel leuke en afwisselende baan die goed aansluit bij mijn afstudeerrichting, Transporteconomie, en waarbij ik met alle facetten van het bedrijf in aanmerking kom.
Mijn vrije tijd breng ik het liefst buiten door. Wandelen met de hond of een rondje hardlopen vind ik heerlijk. Al kan ik ook genieten van een goed boek of een goede televisieserie en één avond in de week ben ik in De Schoof, in Wervershoof, te vinden om te paaldansen.
Ik ben via Google op de website van de loopgroep terechtgekomen. Ik zocht een loopgroep om zo meer variatie in mijn trainingen te krijgen en daardoor beter voorbereid aan de start van de stoomtramloop in juni te verschijnen; mijn eerste halve marathon. Het was voor mij een behoorlijke stap om mij in mijn eentje aan te sluiten bij een groep maar het is allemaal boven verwachting. Jullie hebben mij met open armen ontvangen en ik hoop samen met jullie een hele mooie (hardloop)toekomst tegemoet te gaan.

Ik geef de pen door aan Lyzette..