Runnersworld Hoorn biedt gratis startbewijzen aan voor de EnzaZaden Vooroeverloop

Runnersworld Hoorn gratis startbewijzen Vooroeverloop
Onze sponsor Runnersworld in Hoorn biedt 3 gratis startbewijzen aan!

Het enthousiaste team van Runnersworld in Hoorn zorgt al jaren voor goed advies aan de lopers van Loopgroep Medemblik. Niet alleen voor de juiste schoenen en kleding maar ook voor bijvoorbeeld wedstrijdschema’s. Het is dan ook niet zo vreemd dat Runnersworld één van de hoofdsponsors is van de EnzaZaden Vooroeverloop. Vincent Bruins, één van de bekende gezichten van de winkel in Hoorn, heeft 4 jaar lang het parcoursrecord op zijn naam gehad met een top tijd van 1.20.07!

Runnersworld heeft 3 startbewijzen klaar liggen. Wil je meelopen via Runnersworld? Bezoek dan de FaceBook pagina van Runnersworld Hoorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *