LEV! Running Crew 300e deelnemers EnzaZaden Vooroeverloop!!

300ste deelnemer enzazaden vooroeverloop LEV running Crew

Beste mensen van de Vooroeverloop!

Wat superleuk dat we met ons team nummer 300 zijn! En wat een verrassing dat we gratis mogen meedoen en nog kaartjes voor het Stoommuseum op de koop toe krijgen! Top! Heel hartelijk bedankt!!

Vorig jaar hebben Laurie en Rita (met Angelique) als Team Hardloopkaartje.nl meegedaan en hebben we ons juist als allerlaatste opgegeven: op de ochtend zelf aan de balie. We hadden toen op de vooravond gehoord dat de Afsluitdijkrun niet doorging. Achteraf vonden we de Vooroever juist veel leuker dan de Afsluitdijk hahaha… Een veel mooiere route natuurlijk!! We kregen toen zelf ook veel leuke complimenten omdat we alle drie in een hardlooprokje liepen.

Dit jaar willen we uiteraard de nieuwe route testen! ?
Angelique kon dit jaar helaas niet meedoen, dus hebben we een waardige vervanger gevonden: Margriet! We lopen alle drie in shirts van de LEV! Running Crew, een clubje van rennende moeders dat we vorig jaar voor de gein hebben opgericht.
We hopen wel dat de finish dit jaar iets breder is, zodat we als team over de lijn kunnen komen… We hebben er zin in!!

En… volgend jaar lopen we waarschijnlijk eindelijk ieder de halve marathon tijdens de Vooroeverloop!! Dit jaar zit dat er niet in omdat Laurie en Rita (en ons maatje van vorig jaar, Angelique) op 24 september aanstaande hun eerste halve marathon op Texel gaan lopen. Dus hou ons in de gaten! ?

Op de foto zie je ons “in actie”.

Nogmaals heel hartelijk bedankt en graag tot ziens aanstaande zondag!!

Wishing you a RUNderful day,

Laurie, Margriet en Rita
Team LEV! Running Crew