Jubileumeditie EnzaZaden Vooroeverloop was een feestje

Jubileumeditie vooroeverloop een groot succes
De jubileumeditie van de Enza Zaden Vooroeverloop was letterlijk een feestje, het was in alle opzichten een topdag. Stralend weer, een record aantal lopers en een mooie bijdrage voor Stichting Leergeld! Reden om hier heel tevreden op terug te kijken met elkaar. En om straks weer vol energie met de voorbereiding van de 6e editie aan de slag te gaan.

Nieuwe startlocatie groot succes
De nieuwe locatie bij het Stoommachinemuseum is een goede keuze geweest: zowel de start als de finish vond hier plaats. Het daardoor deels gewijzigde parcours is enthousiast ontvangen door de deelnemers. Voor de nieuwe 10 kilometer-afstand waren veel inschrijvingen. En ook de estafette werd weer goed bezocht. De lopers ervaren het als plezierig om de halve marathon in teams van 3 personen te lopen.

Enthousiaste KidsRun
De KidsRun, ook een nieuw onderdeel bij de Vooroeverloop, was een hele leuke happening.
150 kinderen deden enthousiast mee en renden 1 of 2 kilometer. Ieder deelnemend kind ‘verdiende’ € 5,- voor zijn of haar eigen vereniging of school.

Gratis naar het Stoommachinemuseum
Ook in en rondom het tijdens de loop gratis te bezoeken Stoommachinemuseum was veel gezelligheid. Kortom, de sfeer was optimaal, mede dankzij het heerlijke weer.

De uitslagen
Veel lopers realiseerden een persoonlijk record op het zeker niet altijd makkelijke parcours. De eerste prijs op de 10 kilometer ging naar Cindy Zeinstra bij de vrouwen en Marco Bot bij de mannen. De halve marathon is bij de vrouwen gewonnen door Ylona Kruis. Tweede werd Katinka de Jong-Laan en derde werd, medewerker van onze hoofdsponsor EnzaZaden, Judith Zeinstra. Bij de mannen is de halve marathon gewonnen door Kevin Han, gevolgd door Richard Kramer en Tobias Pennekamp. De winnaar bij de estafette was ‘Florex team 1’ uit Grootebroek.

Meer weten?
Voor de volledige uitslag zie www.vooroeverloop.nl