Ik geef de pen door aan… 

Marianne van Beusekom… Starter met lopen

Hoi

Mijn naam is Marianne van beusekom-Aue

Ben getrouwd ( volgend jaar 25 jaar alweer) en heb 2 kinderen jongen van 13 en een meisje van 17.

Ik werk 3 dagen per week in een banketbakkerij in alkmaar, hobby’s heb ik niet echt maar ik hou van een wijntje en een feestje hihi

Ben ook  erg van vakantie zomers naar een warm oord en als de geldboom het toe laat 1 x per 2 jaar skien.

Ben altijd wel in beweging geweest en heb ook aan sport gedaan( sportschool) maar doordat mijn vriendin en ik andere werkdagen kregen kwam de klad er een beetje in

Hobby’s heb ik niet echt

Toen ik in 2016 ziek werd ging daarna mijn conditie snel hard achteruit, nu dit alles achter de rug is wilde ik heel graag weer wat aan mijn conditie doen en ook ben ik door dit alles bijna 20 kg aan gekomen( nu alweer 10 kg kwijt)

In het ziekenhuis zeggen ze dat bewegen heel goed is tegen alle pijntjes die ik ervaar dus ben ik aan louisa gaan vragen of ik mee mocht met de loopgroep ( zag t vaak voorbij komen op facebook)  Louisa ken ik al vanaf de mavo en het leek me leuk om van  haar de training te krijgen)

het gaat langzaam vooruit maar merk zeker verbetering ,ik heb nog een lange weg te gaan maar ik weet zeker dat het me gaat lukken.

Mijn doel is om als mijn conditie goed gaat opmijn hartslag te gaan lopen zodat ik wat meer calorien verbrandt.    

Ik geef de pen door aan Frederieke Knol ook starter met lopen