De Enza Zaden Vooroeverloop en privacy bescherming

AVG 1024

Morgen gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming in. Als organisatie van de Enza Zaden Vooroeverloop willen we daar heel graag aan voldoen, want privacy staat bij ons ook heel hoog in het vaandel. We hebben op onze website een privacyverklaring opgenomen, zodat je precies kunt lezen waar je aan toe bent.

De inschrijvingen blijven als vanouds via inschrijven.nl lopen. Ook daar heeft men heel hard gewerkt om op tijd aan alle voorwaarden te kunnen voldoen. Je kunt nu ook je inschrijving zelf achteraf wijzigen.

Voor het versturen van informatie over ons evenement, maken we gebruik van MailChimp. In MailChimp registreren we uitsluitend je emailadres. Elke mail heeft een link waarmee je je af kunt melden voor deze informatie. Alle informatie is ook op de site terug te vinden.

Hoewel we er van overtuigd zijn dat we alles goed geregeld hebben, is het natuurlijk altijd mogelijk dat we iets over het hoofd zien. We stellen het bijzonder op prijs als je ons hier op zou wijzen. Je kunt je hiervoor wenden tot [email protected]