Daag je collega´s uit voor de estafette!

image

Naast de halve marathon en 10 kilometer afstand, kun je ook dit jaar weer kiezen voor de estafetteloop: met een team van 3 deelnemers wordt de afstand van 21,1 kilometer gelopen. Natuurlijk zorgen wij voor het vervoer naar de wisselpunten. Dus daag je collega’s, vrienden of familie uit om mee te doen! Deelname bedraagt totaal € 32.50.

Om het voor bedrijven nóg aantrekkelijker te maken bieden wij dit jaar een speciaal estafette arrangement. Samen met je collega’s wordt je dan nog eens extra in de watten gelegd: een VIP ontvangst met ontbijt in de Zoete Zee, 6 trainingen verzorgd door loopgroep Medemblik, een drankje na afloop, spandoek bij de finish, deelname aan Ren je Fit en een foto van je team. Dit maakt het extra leuk om mee te doen! Mocht je nog gebruik willen maken van dit speciale arrangement dan kun je je hier nog voor inschrijven via: [email protected]. Dit kan nog tot 16 juli 2018. Natuurlijk blijft het basis estafette arrangement ook na 16 juli nog beschikbaar. Hiervoor kun je je inschrijven via de website: www.enzazadenvooroeverloop.nl.

Wij zien jullie graag aan de start!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *