Even voorstellen: contactpersoon Laura Keur van onze hoofdsponsor Enza Zaden in Enkhuizen

Laura

Sinds december 2017 werk ik als Junior Coordinator Communications bij Enza Zaden. Zodoende ben ik in mijn dagelijks werk ook verantwoordelijk voor EnzActive. Dit is een initiatief binnen Enza Zaden waarmee we een gezonde leefstijl stimuleren. Dit doen we onder andere door het ontwikkelen, organiseren en sponsoren van gezonde, sportieve activiteiten voor medewerkers. Niet zo heel verrassend dat ik daarom vanuit Enza Zaden ondersteuning bied bij de Enza Zaden Vooroeverloop. We hebben daarbij een keuze gemaakt voor schaatsen/skeeleren, wandelen/hardlopen, wielrennen/mountainbiken. En we richten ons ook op gezonde voeding. Dat sluit mooi aan op ons doel bij Enza Zaden: we willen mensen, waar ook ter wereld zoveel mogelijk toegang geven tot gezonde groenten. Helaas loop ik dit jaar niet mee, maar ik zal bij de start/finish staan om collega’s, vrienden en familie aan te moedigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *