Terugblik op de estafetteloop door familie Burger

2017 Finish Burgertjes DSC_0743

Naam: Klaas Burger

Relatie tot elkaar: Vader

Leeftijd: 76

Beroep: Gepensioneerd bollenteler

Woonplaats: Andijk

Afstand: Estafette 7 km

Naam: Cor Burger

Relatie tot elkaar: zoon/broer

Leeftijd: 51

Beroep: manager teelt bloembollenkwekerij

Woonplaats: Callantsoog

Afstand: Estafette 7 km

Naam: Linda Burger

Relatie tot elkaar: dochter/zus

Leeftijd: 47

Beroep: manager poliklinieken AMC

Woonplaats: Grootebroek

Afstand: Estafette 7 km

Verwachte eindtijd: 2 uur

Werkelijke eindtijd: 2:05:39

We kijken terug op een prachtige dag! Met een heerlijke zonnetje en ‘goede benen’ op naar Medemblik. Dat dachten vast meer mensen, want bij de inschrijving was het behoorlijk druk. Gelukkig waren we de lange rij net voor dus nog even tijd voor wat drinken en een praatje hier en daar. Dat hoef je tegen Klaas geen 2 keer zeggen, die maakt met iedereen een (klets) praatje. 

Maar na alle gezelligheid moest er natuurlijk wel gelopen worden. Linda trapte af en liep de eerste 7 km in 40 minuten.  Daarna Klaas, zelf zegt hij dat het middelste stuk flink langer was, maar volgens ons stond hij gewoon weer te teuten. Maar toch de klus volbracht, en Cor sloot af met een mega snelle tijd van 34.37. Maar dat kwam volgens Klaas weer omdat hij het kortste stuk had…

Hoe het ook zij, het was een heerlijke loop en met z’n drietjes en een tas over de finish! Gelukkig is daar een mooie foto van, want het blijft bijzonder om zo binnen de familie samen te lopen. We worden ouwer en niet gauwer, maar het plezier blijft voorop staan! Dank voor de prima organisatie, de mooie route, de weergoden en tot volgend jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *