Dinsdag duurloopdag!

Zomertijd… het weer vandaag laat het nog niet zien maar de dagen worden langer! Dit maakt dat we de dinsdagen ook weer gaan trainen. We starten met een duurloop op twee afstanden, je loopt in tweetallen. Hieronder alle informatie.

Wanneer: dinsdag 30 maart
Tijd: start 19h, circa 1h
Waar: parkeerplaats Nesbos

Afstand: ~7km of ~10km

Sluit je aan?! Opgeven is niet nodig.

Opzet van de training:

Op de parkeerplaats worden de twee afstanden aangegeven, ga gelijk bij de door jou gekozen afstand staan.
Na de warming up starten de tweetallen om de twee minuten. Je krijgt de route, onderweg kom je een trainer tegen met een oefening! Met je maatje spreek je af welk tempo jullie aanhouden. Na afloop van het rondje vangt een trainer jullie op bij het Nesbos voor een cooling down.

Van belang…

  • Je bent zelf verantwoordelijk, dus let zelf ook op de afstand (minimaal 1,5m) tot anderen. Wij willen geen politie agent spelen…
  • Neem de maatregelen van het RIVM in acht, keelpijn/verkouden/contact gehad met iemand met corona etc., kom dan een andere keer!
  • Kom niet eerder dan 5 minuten voor de training op de doorgegeven locatie en blijf niet hangen na afloop van de training.
  • Van onze Burgemeester hebben we toestemming gekregen om aangepaste groepstrainingen te geven. Burgemeesters mogen uitzonderingen op de regels toestaan.