Privacyverklaring

Bescherming van je privacy
Wij doen al het mogelijke om je privacy te beschermen.
Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Wij vragen alleen die gegevens, die we ook strikt nodig hebben.

Het verspreiden van gegevens
Je persoonlijke gegevens worden door ons nooit aan anderen beschikbaar gesteld, tenzij wij hier juridisch toe verplicht zijn of nadat je daar toestemming voor hebt gegeven.

Beveiliging
Wij doen er alles aan om de beveiliging van je persoonlijke gegevens te waarborgen.
Om ervoor te zorgen dat onbevoegden geen toegang tot je gegevens hebben en deze niet onrechtmatig worden gebruikt of openbaar worden gemaakt, maken wij gebruik van verschillende beveiligingstechnieken en -procedures.
Zo worden bijvoorbeeld de door jou verstrekte persoonlijke gegevens opgeslagen op servers met beperkte toegang en maken wij uitsluitend gebruik van beveiligde SSL-verbindingen (https).

Cookies en Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics voor statistieken over het websitegebruik. De informatie die hiervoor verzameld wordt kan bestaan uit je IP-adres, het type browser, het besturingssysteem, de domeinnaam en verwijzende website-adressen.
Er worden Cookies opgeslagen, maar als je ze blokkeert blijft de site normaal werken.

Contactgegevens
Wij stellen je opmerkingen met betrekking tot deze privacyverklaring op prijs. Je kunt daar onderstaande contactgegevens voor gebruiken.

Stichting Lopen is Leven

Bangert 40 , 1671AL Medemblik

info@loopgroepmedemblik.nl