Paasrun 5km – segmenten via Strava..!!

Helaas zijn er op korte termijn nog geen wedstrijdjes/loopevenementen waaraan we kunnen deelnemen.. Niet getreurd, we kunnen evengoed een virtuele wedstrijd doen. We hebben voor de Paasdagen twee 5 km rondes op Strava uitgezet, die je natuurlijk ook aan elkaar kunt plakken.

Strava is een app waar je diverse sporten op kunt monitoren. Tevens kun je connectie maken met anderen die van Strava gebruik maken en o.a. clubs volgen. Mocht je de gratis app nog niet hebben, een aanrader! En nee, we zijn niet gesponsord voor deze post.
Op Strava kun je tevens ‘segmenten’ lopen, deze kun je selecteren op regio.

In Medemblik hebben we nu twee rondes van 5km gemaakt, wanneer je deze loopt, krijg je een classificatie. Best leuk als je een beetje competitief bent ingesteld… Hieronder de segmenten, doe er je voordeel mee.

Loopgroep Medemblik is ook een ‘club’ die je als lid kunt volgen, sluit aan, volg & motiveer je medelopers!

PS. de segmenten zijn natuurlijk ook na de Paasdagen te lopen…