Zaterdag Training – PROEFLES SmL

Wat fijn is het om weer samen te trainen. Goed te zien dat er genoeg animo is. Voorlopig blijven we deze aangepaste vorm aanhouden, veiligheid voorop. Wekelijks dus nog updates omtrent de trainingsvorm.

Train je zaterdag weer mee?

Zaterdag a.s. gaan we in 4 groepen van maximaal 6 lopers trainen (met eigen trainer), circa 1.15h). Wil je meetrainen, stuur dan een bericht naar Linda van der Stal (06 1630 0986 / linda@westfrieslandbeweegt.nl). Eventueel met de aanvulling ‘instapniveau’, dan houdt Linda daar rekening mee met de indeling. De eerste 24 aanmeldingen hebben sowieso een plek!

Let op!! Linda stuurt een bevestiging naar je met starttijd of geeft aan dat je aanmelding naar de volgende keer verschuift.

We mogen weer starten bij het Stoommachine Museum! De groepen krijgen verschillende starttijden.

Coffee2Run komt hiermee te vervallen, na afloop van de training is koffie/thee/water verkrijgbaar bij het Stoommachinemuseum. Als gebruikelijk meerdere kopjes voor €2,-.

We willen de organisatoren van de afgelopen weken hartelijk bedanken voor de gastvrijheid/goede zorgen en koffie met lekkers, super!

Van belang…

  • Je bent zelf verantwoordelijk, dus let zelf ook op de afstand (minimaal 1,5m) tot anderen. Wij willen geen politie agent spelen…
  • Neem de maatregelen van het RIVM in acht, keelpijn/verkouden/contact gehad met iemand met corona etc., kom dan een andere keer!
  • Kom niet eerder dan 5 minuten voor de training op de doorgegeven locatie en blijf niet hangen na afloop van de training.
  • Van onze Burgemeester hebben we toestemming gekregen om aangepaste groepstrainingen te geven. Burgemeesters mogen uitzonderingen op de regels toestaan.
  • Wij trainen uitsluitend in de buitenlucht en met koppels van twee of individueel.

VERNIEUWDE CURSUS ‘Start met Lopen’

Proefles en START 10 april, ken je iemand die wel een stok achter de deur kan gebruiken… geef door dat we weer een cursus Start met Lopen organiseren. Morgen start de groep op de parkeerplaats van kasteel Radboud, aanvang 8:55h.

Opgeven voor de proefles op 10 april kan door een mail te sturen naar info@loopgroepmedemblik.nl. Na afloop is inschrijving via de site mogelijk. Gelijk opgeven voor de cursus kan natuurlijk ook meld je aan.

Ervaar hoe fijn het is en ga de uitdaging aan. Fit de zomer tegemoet!

In 12 weken doorloop je de cursus Start met Lopen en word je klaargestoomd om 5 km achter elkaar hard te lopen. Een groepsles duurt ruim een uur. Hierin ga je samen lekker hardlopen volgens het Start met Lopen-trainingsschema. Je oefent en leert de juiste loophouding en -techniek. Daarbij krijg je handige informatie over hardloopschoenen, -kleding, eten en drinken als hardloper.

De trainer helpt je op weg met jouw schema zodat je doordeweeks zelf kunt lopen. Of maak een afspraakje met één van je nieuwe (hardloop)maatjes!