Kom trainen!

Wat is het fijn om weer lekker buiten te trainen, ook al is het in aangepaste vorm! Zolang de maatregelen nodig zijn, passen wij uiteraard de trainingen ook aan. Hieronder informatie m.b.t. de trainingen van deze week.

Dinsdag Duurloopdag

Overmorgen is het alweer dinsdag dus duurloopdag! We hebben weer twee afstanden. Hieronder alle informatie.

Wanneer: dinsdag 20 april
Tijd: start 19h, circa 1h
Waar: Parkeerplaats Nesbos

Afstand: ~7km of ~10km

Sluit je aan?! Opgeven is niet nodig.

Opzet van de training:

Op de parkeerplaats worden de twee afstanden aangegeven, ga gelijk bij de door jou gekozen afstand staan.
Na de warming up start het eerste tweetal met een trainer, elke minuut later start een volgend tweetal. Route is vooraf ook doorgegeven. Onderweg geeft de training een oefening. Met je maatje spreek je af welk tempo jullie aanhouden. Na afloop van het rondje vangt een trainer jullie op de parkeerplaats bij het Nesbos voor een cooling down.

Zaterdag training

Zaterdag trainen we wederom in verschillende groepen van circa 6 lopers (met eigen trainer), circa 1.15h). Wil je meetrainen, stuur dan een bericht naar Linda van der Stal (06 1630 0986 / linda@westfrieslandbeweegt.nl). Eventueel met de aanvulling ‘instapniveau’, dan houdt Linda daar rekening mee met de indeling. De eerste 24 aanmeldingen hebben sowieso een plek!

Let op!! Linda stuurt een bevestiging naar je met starttijd of geeft aan dat je aanmelding naar de volgende keer verschuift.

We starten bij het Stoommachine Museum! De groepen krijgen verschillende starttijden.

Coffee2Run, na afloop van de training is koffie/thee/water verkrijgbaar bij het Stoommachinemuseum. Als gebruikelijk meerdere kopjes voor ā‚¬2,-.

Van belangā€¦

  • Je bent zelf verantwoordelijk, dus let zelf ook op de afstand (minimaal 1,5m) tot anderen. Wij willen geen politie agent spelen…
  • Neem de maatregelen van het RIVM in acht, keelpijn/verkouden/contact gehad met iemand met corona etc., kom dan een andere keer!
  • Kom niet eerder dan 5 minuten voor de training op de doorgegeven locatie en blijf niet hangen na afloop van de training.
  • Van onze Burgemeester hebben we toestemming gekregen om aangepaste groepstrainingen te geven. Burgemeesters mogen uitzonderingen op de regels toestaan.
  • Wij trainen uitsluitend in de buitenlucht en met koppels van twee of individueel.

Start met Lopen

Onze nieuwe groep Start met Lopers zijn fanatiek gestart, een mooie groep met enthousiaste lopers! De trainingen starten vanaf het kasteel.