TRAINENNNN….

De versoepelingen zijn in aantocht en zodra het kan, trainen we weer als vanouds! Tot die tijd trainen we in verschillende groepen, veiligheid voorop!

Dinsdag duurloop – opgeven NIET nodig

Wederom twee mooie routes/afstanden (7 of 10km), voor ieder wat wils!

Wanneer: dinsdag 11 mei
Tijd: start 19h
Waar: Parkeerplaats Nesbos

Opzet van de training:

Op de parkeerplaats worden de twee afstanden aangegeven, ga gelijk bij de door jou gekozen afstand staan.
Na de warming up start het eerste tweetal met een trainer, elke minuut later start een volgend tweetal. Route is vooraf ook doorgegeven. Onderweg geeft de training een oefening. Met je maatje spreek je af welk tempo jullie aanhouden. Na afloop van het rondje vangt een trainer jullie op de parkeerplaats bij het Nesbos voor een cooling down.

Zaterdagtraining – opgeven WEL nodig!

Zaterdag trainen we wederom in verschillende kleine groepen (met eigen trainer), circa 1.15h). Wil je meetrainen, stuur dan een bericht naar Linda van der Stal (06 1630 0986 / linda@westfrieslandbeweegt.nl). De eerste 24 aanmeldingen hebben sowieso een plek!

Let op!! Linda stuurt een bevestiging naar je met starttijd of geeft aan dat je aanmelding naar de volgende keer verschuift.

We starten bij het Stoommachine Museum! De groepen krijgen verschillende starttijden.

Coffee2Run, na afloop van de training is koffie/thee/water verkrijgbaar bij het Stoommachinemuseum. Als gebruikelijk meerdere kopjes voor €2,-.

Van belang…

  • Je bent zelf verantwoordelijk, dus let zelf ook op de afstand (minimaal 1,5m) tot anderen. Wij willen geen politie agent spelen…
  • Neem de maatregelen van het RIVM in acht, keelpijn/verkouden/contact gehad met iemand met corona etc., kom dan een andere keer!
  • Kom niet eerder dan 5 minuten voor de training op de doorgegeven locatie en blijf niet hangen na afloop van de training.
  • Van onze Burgemeester hebben we toestemming gekregen om aangepaste groepstrainingen te geven. Burgemeesters mogen uitzonderingen op de regels toestaan.
  • Wij trainen uitsluitend in de buitenlucht en met koppels van twee of individueel.

Loop – Zoek – Spel

Wat is de bedoeling? Ga hardlopen en zoek de blauwe geobox… In het boekje dat in de box zit, schrijf je je naam en datum en tijd dat je hem gevonden hebt. Leg het boekje weer terug en loop lekker verder!

Hieronder de foto aanwijzing voor de deze locatie. De box blijft liggen tot 21 mei en dan verplaatsen we hem weer naar een andere geheime plek.

Wij zijn zeer benieuwd hoeveel lopers de box vinden, hoe vaak en wanneer. Doel? Lekker in beweging blijven en deze manier toch ‘samen’ lopen!

LET OP: de volgende locatie foto’s komen in de whatsapp groep ‘loopafspraken maken’. Mocht je daar nog niet inzitten maar wel willen, stuur een berichtje naar info@loopgroepmedemblik.nl en je komt erin.