Medemblik Sport!

Beste leden van Loopgroep Medemblik,

Hierbij het laatste nieuws van het kakelverse bestuur van Stichting Medemblik Sport. Voor wie niet op de hoogte is: wij zetten ons in om jaarlijks een Enza Vooroeverloop (begin September) en een Stoomtramloop (begin April) te organiseren.

Vanwege Corona hebben we de afgelopen 15 maanden niets kunnen organiseren, maar er is hoop!!

Enza Vooroeverloop

De aanvraag voor een vergunning voor de Enza Vooroeverloop is inmiddels op de bus gedaan en we hopen binnen een maand een besluit te ontvangen van de Gemeente Medemblik of dit prachtige sportieve evenement begin September mag plaatsvinden.

Zodra er 100% duidelijkheid zullen we als bestuur, samen met een  team van “Super-vrijwilligers”,  volop de schouders er onder zetten om deze Vooroeverloop te organiseren.

Onze voorgangers hebben in het verleden de Vooroeverloop uitgebouwd tot een fantastisch evenement, maar door de ons opgelegde beperkingen (Covid…) zullen wij dit jaar iets bescheidener moeten zijn.

Een klein tipje van de sluier??

  • We organiseren alleen een 10 km loop en een 21 km. Daarmee zijn de 5 km en kids-run vervallen. We zien helaas geen kans om deze kortere afstanden “Corona-proof” te organiseren.
  • De datum en starttijden zijn zoals jullie gewend zijn. Tot de vergunning officieel verleend is mogen we geen verdere details prijsgeven.

Het organiseren van de loop kan niet zonder een grote groep vrijwilligers. Hopelijk mogen we opnieuw rekenen op velen van jullie om ons te steunen in de organisatie zowel op de dag zelf als ook in de rol van “super-vrijwilliger” in de periode voorafgaand de loop.

Voor het logistieke team kunnen we nog versterking gebruiken van een Super-vrijwilliger. Lijkt dat je wat, stuur een mail naar Linda (linda@westfrieslandbeweegt.nl)!

We houden je op de hoogte, we zien uit naar een zomer met nieuwe kansen en mogelijkheden!

Lieve groetjes,

Karin, William, Dick, Linda en Sjaak