Train je fit!

Wat fijn dat versoepelingen worden doorgevoerd. Dit houdt in dat we weer (bijna) gewoon mogen trainen, we houden de maatregelen in acht.. Dit verwachten we ook van onze leden: keelpijn/verkouden/contact gehad met iemand met corona etc., kom dan een andere keer!

Opgeven niet meer nodig! Als vanouds kun je zaterdag om 08.45h nog bepalen dat je aansluit, dus wees welkom allemaal. Alle trainingen starten om 09.00h vanaf het Stoommachine museum.

  • Recreanten 1 is de groep, onafhankelijk van de trainer, die compact bij elkaar traint. Je loopt dus nooit ver uit elkaar of steeds achteraan. Ben je (licht) geblesseerd of heb je een trainingsachterstand meld je dan bij deze groep.
  • Recreanten 2 is de groep, ook weer onafhankelijk van de trainer, die regelmatig een “afstandje” loopt. Bijv. Rondje Brake, Rondje Pontje etc.
  • Wedstrijd als je mee traint met de wedstrijdgroep betekent dit dat je mee traint om een betere, snellere hardloper te worden. Er wordt dan ook een flinke inzet van je verwacht!

Coffee2Run, na afloop van de training is koffie/thee/water verkrijgbaar bij het Stoommachinemuseum. Als gebruikelijk meerdere kopjes voor €2,-.

Zonnewendeloop

Afgelopen zaterdag zijn maar liefst 26 lopers om 5h stipt vertrokken voor een lekkere loop, gelukkig brak het zonnetje aan het einde nog enigszins door… Na afloop een goed verzorgd ontbijt door Boudewijn, dank hiervoor!

Wederom een goed voornemen om vaker te doen…

Start met lopen

De cursisten van Start met Lopen naderen de laatste training… Wat gaat het goed, de minuten bouwen zich gestaag op. 10 juli is de finale loop!

Als gebruikelijk passen we de trainingen daarop aan, zodat ze genoeg support krijgen om de afstand succesvol te volbrengen!