PCT: Post Corona Training & Cursus Start met Lopen (incl Proefles)

Covid heeft ook zijn effect op onze loopgroep… Een ieder van ons heeft het van dichtbij meegemaakt of zelfs gehad. Gelukkig nemen de maatregelen gestaag af en kunnen we ons weer vrij bewegen, wat is dat fijn!

In deze bizarre tijd is het niet gemakkelijk geweest om de conditie op peil te houden of op te bouwen na ziekte.

We kunnen ons voorstellen dat de drempel om weer aan te sluiten bij de trainingen hoog is. Daarom willen juist die leden aanbieden om aan te sluiten bij de PCR training, de Post Corona Training!

11 september starten we met een cursus die gericht is op herintreders (na blessure/corona of andere zaken) in combinatie met Starters. 12 weken gezamenlijk rustig opbouwen om daarna weer lekker mee te kunnen trainen!

Opgeven is nodig, dit doe je door een mail te sturen naar info@loopgroepmedemblik.nl. Voor de duidelijkheid: voor leden is deze cursus kosteloos, wel vragen we aanwezigheid!

Cursus Start met lopen!

Proefles op 11 september, ken je iemand die wel een stok achter de deur kan gebruiken… geef door dat we weer een cursus Start met Lopen organiseren.

Opgeven voor de proefles op 11 september kan door een mail te sturen naar info@loopgroepmedemblik.nl. Na afloop is inschrijving via de site mogelijk. Gelijk opgeven voor de cursus kan natuurlijk ook meld je aan.

Ervaar hoe fijn het is en ga de uitdaging aan. Fit de winter tegemoet!

In 12 weken doorloop je de cursus Start met Lopen en word je klaargestoomd om 5 km achter elkaar hard te lopen. Een groepsles duurt ruim een uur. Hierin ga je samen lekker hardlopen volgens het Start met Lopen-trainingsschema. Je oefent en leert de juiste loophouding en -techniek. Daarbij krijg je handige informatie over hardloopschoenen, -kleding, eten en drinken als hardloper.

De trainer helpt je op weg met jouw schema zodat je doordeweeks zelf kunt lopen. Of maak een afspraakje met één van je nieuwe (hardloop)maatjes!

Ben je een gevorderde loper?! Zie onze site, mogelijkheden genoeg!