Let op: training 18-9 vanaf centrum M’blik!

Training zaterdag: o.a. DAMLOOP

Hieronder uitgebreide informatie omtrent de training van aanstaande zaterdag, we hebben een behoorlijke andere opzet dan gebruikelijk…. met koffie en lekkers op een speciale plek, lees snel verder!

Reden hiervoor? Nou… 1) Naast dat het leuk is om eens ergens anders te starten willen we 2) diegene die hard hebben getraind voor de Dam tot Dam loop een alternatieve Damloop bieden.

De verschillende trainingen starten met verschillende aanvangstijden, zie hieronder. Ga na wat je wilt doen (opgeven niet nodig) en kom op tijd.

AFSTAND / TRAININGTEMPOAANVANG
10 mijl (16.1km)8 – 8,5km/h08:30h
10 mijl (16.1km) 10 – 11km/h08:45h
5 mijl (8km)09:00h
SmL / PCT09:00h
Recreanten 109:00h
Alternatieve Damloop – schema

ALLE trainingen starten vanaf de Stedelijke Parkeerplaats Medemblik

Kom je met de auto: vanaf Medemblik rij je door het gat in de dijk bij de molen en is het tweemaal rechts, je kunt hier goed parkeren. Wanneer je met de fiets komt, kun je vanaf de Overtoom of achter het station doorsteken (over het voetpad).

Koffie/thee met lekkers!

Na afloop van de training kunnen we terecht in de foyer van de Bonifaciuskerk voor koffie met wat lekkers. We vragen de gebruikelijke kleine bijdrage van €2,- voor de koffie (staat een schaaltje), de overige kosten neemt de Loopgroep voor haar rekening!

Geen lid: maar wel meelopen, dat kan!

Mocht je iemand kennen die wil aansluiten, dit mag MITS diegene lid wordt! Natuurlijk altijd goed om nieuwe leden te werven…. Voor €20,- kan diegene aansluiten en is dan gelijk lid tot einde jaar, dus kan gelijk 2x per week (dinsdag 19h/zaterdag 9h) meetrainen. Graag door een mail te sturen naar info@loopgroepmedemblik.nl.