Stoomtramloop gaat helaas niet door…

Beste leden van Loopgroep Medemblik,

Hierbij het laatste nieuws van het bestuur van Stichting Medemblik Sport. Voor wie niet op de hoogte is: wij zetten ons in om jaarlijks een Enza Vooroeverloop (begin September) en een Stoomtramloop (begin April) te organiseren.

Voor 3 april 2022 stond als vanouds de Stoomtramloop weer op het programma. Een uniek loopevenement waarbij lopers van Medemblik per stoomtram worden vervoerd naar Opperdoes of Twisk om vanuit daar terug naar Medemblik te hollen.

Helaas…. We hebben deze week besloten om, net als de in 2020 en 2021, deze loop voor dit jaar opnieuw te annuleren.

De voorbereidingen (vergunning, sponsors zoeken, vrijwilligers vastleggen) voor deze loop vergen veel tijd. Met alle onzekerheden rond de Covid situatie hebben we tot nu toe nog nauwelijks iets kunnen voorbereiden en bevinden ons nu in een situatie waarin veel zaken in korte tijd moeten worden gerealiseerd, met daarbij blijvende onzekerheden.

Maar niet getreurd: samen met het team van “Super-vrijwilligers”, zullen we onze pijlen volop richten op het organiseren van de Enza Vooroeverloop, zondag 4 september 2022. Met de ervaringen van vorig jaar zijn we supergemotiveerd om deze loop wederom tot een succes te maken!

Vele leden van de Loopgroep dragen altijd hun steentje bij om de organisatie van deze loop tot een succes te maken. Hopelijk kunnen we ook op jouw enthousiaste steun rekenen? We houden je op de hoogte!

Voor nu wensen we jullie alle goeds en gezondheid toe en gauw tot ziens!!

Lieve groetjes,

Karin, William, Dick, Linda en Sjaak