It Giet Oan..!

Zondag 4 september 2022 om 10.00 uur zal het startschot vallen voor de 9e editie van de Enza Zaden Vooroeverloop. Na een grandioos geslaagd evenement vorig jaar (450 deelnemers!) zijn we maximaal gemotiveerd om DE loop van 2022 weer tot een groot succes te maken. De voorbereidingen met het bestuur van Stichting Medemblik Sport en een mooi aantal Super-vrijwilligers zijn al in volle gang. Het organiseren van de loop kan niet zonder een grote groep vrijwilligers. Totaal ruim 70 mensen zullen die dag in touw zijn om het evenement in goed banen te leiden Het mag jullie bekend zijn dat het een goede gewoonte is dat de leden van Loopgroep Medemblik in eerste instantie bereid zijn deze dag te helpen in plaats je aan te melden als deelnemer.

En dat IS leuk!! Onder de soepele leiding van een mooie groep Super-vrijwilligers gezellig in touw om samen de Enza zaden Vooroeverloop tot een feest te maken voor alle deelnemers EN vrijwilligers.

Dit zijn Jeroen en Paul!

Paul van Dalen en Jeroen Lakeman zijn de verse Vrijwilligers coördinatoren en zij zullen je wellicht de komende weken aanspreken voor een leuke functie op zaterdag 4 september of zondag 5 september. Mocht je deze dagen echt niet kunnen, of echte redenen hebben deelnemer te zijn van de Enza zaden Vooroeverloop laat dit dan tijdig weten aan Jeroen of Paul op logistiek@medembliksport.nl!

Lieve groetjes, Karin, William, Dick, Linda en Sjaak