Enza loopshirt & Loopjes de komende periode

Vooroeverloopshirt verkrijgbaar | opbrengst Stoommachinemuseum

Lieve Loopgroepers!

De herfst heeft al volop haar intrede gedaan en onze prachtige nazomerse Enza Zaden Vooroeverloop ligt ons nog vers in het geheugen.

Dat komt ook omdat velen van jullie nog regelmatig het shirt dragen tijdens de looptrainingen. Blijkbaar een fijn, comfortabel shirt dus dit jaar, en we hebben er nog een aantal op voorraad!

We hebben het idee opgevat de overgebleven shirts te verkopen voor €5,- per stuk en de opbrengst daarvan te schenken aan onze vertrouwde gastheer: Het Stoommachine Museum.

De komende weken zijn de shirts beschikbaar tijdens de koffie op zaterdagochtend. Grijp je kans om nog zo’n mooi shirt te bemachtigen! Voor in de schoen van de Sint of onder de kerstboom???

Mocht je op zaterdag niet kunnen mag je ook een appje sturen naar Karin: 0612 77 00 21.

Lieve groetjes,

Het bestuur van Medemblik Sport

Interessante loopjes de komende periode…

Ter voorbereiding op de halve marathon in Egmond of een maand later in Groet/Schoorl breiden we de duurloop elke twee weken uit met grofweg een kilometer.
Voor de duidelijkheid wordt dit de dag ervoor ook nog in de app aangegeven omdat de starttijd zich aanpast naar de lengte van de loop (hoe meer km op de planning, hoe vroeger deze groep start).

WanneerLoopjeAfstandenBijzonderheden…
zo 20 nov 2022SAV Streekboscross

o.a. 4,6 km – 9,2 km 
zo 08 jan 2023NN Egmond Halve Marathon

10,5 km – 21,1 km 
zo 29 jan 2023Hubo Kaagloop Wervershoof

5 km – 10 km 
Zo 12 feb 2023Groet uit Schoorl10 km – 21,1 km – 30 kmPASTA DINER! Aanvullende info volgt
Zo 2 apr 2023Stoomtramloop5 km – 10 km   
4-5 mei 2023Bevrijdingsloop Wageningen – Medemblik~119 kmAanvullende info volgt

Omdat het soms onduidelijk is wat je tijdens de marathon moet eten en drinken heb ik dit artikel gevonden, waarin interessante/waardevolle informatie staat!

Doe er je voordeel mee…