Siem de berg op!

Hierbij weer een nieuwsbrief via de e-mail.. zodat ik Siem kan ontwijken!

Zoals een aantal van jullie inmiddels weten gaat ‘onze’ Siem deze zomer voor Warchild de Kilimanjaro beklimmen (maar liefst 5895 meter omhoog) en wordt Siem als ie net terug is 75 jaar… Dat hij dit onderneemt, met zijn zoon Tim (mijn vriendje) is natuurlijk heel bijzonder, ze gaan samen een mooi avontuur tegemoet, het is een pittige klim waarbij hoogteziekte vaker wel dan niet voorkomt en voor een heel waardevol doel: Warchild!
De Medemblikker heeft ook een stuk opgenomen, hier te lezen.

De enthousiaste reacties en aanmoedigingen doen hem (of hen) goed, daarnaast is het natuurlijk ook fijn als het streefbedrag aan donaties binnen kunnen halen.

Ik weet zeker dat hij het super zou vinden als in plaats van een cadeautje een donatie gedaan zou worden, dit kan via onderstaande link. Bedrag kun je zelf kiezen en je kunt zelfs een persoonlijk stukje tekst kwijt, doneren kan via deze link

Warchild: Voor kinderen in de oorlog

De Kilimanjaro beklimmen om zoveel mogelijk geld op te halen en zo kinderen in oorlog te steunen. Want kinderen zijn sterker dan oorlog, dat zien we elke dag. Met jouw donatie help je ons om met muziek, sport en spel kinderen te helpen hun angst, stress en verdriet een plek te geven. Wij geloven in de veerkracht van kinderen.

Magische berg
‘s Werelds hoogste vulkaan (5895 meter) steekt met haar besneeuwde top hoog boven de savanne uit. De Kilimanjaro in Tanzania – één van de Seven Summits – heeft iets magisch. Je reist door vijf verschillende klimaatzones, van tropisch regenwoud tot ruw, ijskoud terrein. Geen stap, uitzicht of indruk is hetzelfde. En juist dát maakt de berg zo bijzonder.