Goedemorgen lieve runners,

Graag brengen we jullie weer op de hoogte met een update vanuit de loopgroep/organisatie.

Afgelopen jaar en december!

We hebben in 2023 weer vele kilometers samen gelopen, in totaal gaan we maar liefst 155 trainingen geven (ja ja ééntje minder dan normaal vanwege de storm een paar weken terug). Naast de gebruikelijke trainingen, een start met lopen cursus, een prachtige bevrijdingsloop, de Zonnewendeloop waar veel animo voor was, de alternatieve vooroeverloop en samen naar de Oostvaardersrun!

Het lijkt ons leuk om 23 december in onze foute kerstoutfit te trainen, om het kerstweekend goed te beginnen!

Komend jaar

Contributie van 2024 is €105,- voor het gehele jaar. Afgelopen vier jaar is de contributie niet verhoogd, we zijn helaas genoodzaakt nu wel een verhoging door te voeren. In januari ontvang je een factuur voor het volledige bedrag. Is een betalingsregeling wenselijk, mail Nellie dan even.

Mocht je onverhoopt komend jaar geen lid meer willen zijn, graag per mail doorgeven vóór 10 december 2023.

Wijzigingen in contactgegevens/NAW graag ook per mail doorgeven, i.v.m. juiste tenaamstelling.

We willen weer gezamenlijk naar een loopevenement(je) toe, eens een andere run dan de Groet uit Schoorl. Weet je een leuke loop in mrt/april waarin verschillende afstanden gelopen kunnen worden? Bij voorkeur in de ochtend, zodat we in de middag/avond nog een terrasje kunnen pakken of een pasta diner kunnen organiseren.  Laat het weten!

Wist je dat…

  • We contact hebben met de organisatie van de skeelerbaan in Medemblik om daar eens in de twee/drie weken op de dinsdagavond te trainen… omdat we de opkomst op dinsdag in de winter willen opkrikken.
  • We een pilot willen draaien om op woensdagochtend een training te geven…
  • We zijn bezig met kleding…
  • In maart 2026 onze Loopgroep maar liefst 25 jaar bestaat…

Hierover later meer!