Enquête Loopgroep Medemblik

De uitgezette enquete heeft van 46 mensen een reactie opgeleverd.
Dat is bijna de helft van alle leden, hartstikke goed, dankjulliewel!
Hieronder een paar resultaten:
-80% van de 46 mensen die reageerden geeft aan 2 of meer keer per week te trainen, best serieus dus, heel goed.
-Als antwoord op welk doel jullie hebben geeft ongeveer de helft aan de conditie op peil te willen houden, “gewoon” lekker fit te willen blijven, maar ook heel wat reacties van “sneller en beter te willen lopen” naast als doel een 10 of 21 km.
-Bij de vraag over de wedstrijdtraining veel positieve reacties, maar ook mensen die bang zijn dat dit te hoog gegrepen is. Voor de duidelijkheid: iedereen die al ongeveer een jaar hardloopt kan met de wedstrijdgroep mee. Je niveau is niet belangrijk, wel je inzet.
Toch wel verrassend was de reactie op de vraag of er behoefte is aan een schema om naar een bepaald doel toe te werken. Meer dan de helft wil dit graag. Hier willen we zaterdag 7 maart na de training op terugkomen. Meld je hiervoor al vast aan via Siem (app of mail) met je doel.

Geef een antwoord