Nieuwsbrief

Blijf lopen!

Beste hardlopers,

heerlijk dat we weer met elkaar mogen hardlopen, al is het wel lastig met de 1,5 meter regel. Laten we afspreken dat we elkaar daar steeds aan blijven herinneren voor je eigen veiligheid en dat van anderen!

Vanaf 6 juni starten de trainingen weer bij het Stoommachinemuseum!

Vanaf 1 juni mogen de horeca en musea weer beperkt open. Dat betekent voor ons dat we weer terecht kunnen bij het Stoommachinemuseum. Dat gaan we dan ook doen met ingang van 6 juni. We verzamelen dan weer op het parkeerterrein van het museum op zaterdag en dinsdag. De benedenruimte gebruiken we voorlopig niet, omdat handhaving van de 1,5 meter daar onmogelijk is. Zaterdags kunnen we na de training weer koffiedrinken, met beperkingen. Allereerst moet iedereen zich melden met naam en telefoonnummer, dat is verplicht en deze gegevens worden 14 dagen bewaard. Binnen is er plaats voor 20 mensen tegelijk en natuurlijk hebben we het terras, dus totaal kunnen zeker 30 mensen koffiedrinken. Ik heb er zin in! Ik hoop jullie ook.

De Zonnewendeloop!

Dit was vorig jaar een groot succes en daarom willen we dat ook dit jaar weer organiseren. En wel op zaterdag 20 juni. De zonsopkomst is dan om 05.15 uur en dat is ook het moment van de start. We lopen dan in groepjes vanaf het museum langs het IJsselmeer naar de Koopmanspolder. Daar ronden we het meertje en lopen weer terug. De afstand is ca. 10 km en dat doen we in een heel rustig tempo met fotomomenten. Uiteraard gaan we er vanuit dat het dan zonnig weer is. Bij terugkomst kunnen we van een heerlijk ontbijten genieten van Boudewijn en Joke. Je kunt je aanmelden via de site (https://loopgroepmedemblik.nl/product/zonnewendeloop-2020/) Max. 30 personen.

Startmetlopers

De StartMetLopers zijn ook bijna allemaal gewoon doorgegaan met trainen in de periode dat we geen training mochten geven. Echt geweldig dat jullie dat gedaan hebben! We hebben naar jullie niveau “gekeken” en geconcludeerd dat jullie de laatste zaterdag in juni prima de eindtest van 5km kunnen doen. De maand juli kan je dan nog door trainen bij de recreanten, uiteraard als je dat wilt, uiteraard hopen we dat je daarna “echt” lid wordt van de Loopgroep. Daarover later meer…

Geef een antwoord