Zonnewendeloop 20 juni ’20

Wat ging de wekker vroeg en wat was het de moeite waard…!

Afgelopen zaterdag hebben we met maar liefst 31 deelnemers de Zonnewendeloop gelopen! De zon kwam net op (5:15h), het was windstil en werd al warm, de perfecte omstandigheden. Vanaf het stoommachinemuseum over de Nesserdijk richting het vooroever van Andijk en terug (circa 11km), waar een lekker ontbijtbuffet klaar stond (Joke en Boudewijn, bedankt dat jullie er speciaal voor ons ook zo vroeg uit waren). Uiteraard zijn we tussentijds een aantal keer gestopt om een foto te maken, aangezien (de meesten) niet zo vaak zo vroeg lopen.

Een super begin van de dag. Op dit soort momenten vraag je jezelf af, waarom doe ik dit eigenlijk niet vaker… Gelukkig organiseren we Zonnewendeloop volgend jaar weer (op 19 juni)!

Geef een antwoord