Groepsindeling bij de training!

Nadat op 27 juni de StartersMetLopen hun “examen” hadden gedaan en 5 km uitliepen gingen ze automatisch over naar de recreantengroep. In verband met Corona trainen de recreanten (bijna) altijd tot begin september in 2 groepen.

Recreanten 1 is de groep, onafhankelijk van de trainer, die compact bij elkaar traint. Je loopt dus nooit ver uit elkaar of steeds achteraan. Ben je (licht) geblesseerd of heb je een trainingsachterstand meld je dan bij deze groep.

Recreanten 2 is de groep, ook weer onafhankelijk van de trainer, die regelmatig een “afstandje” loopt. Bijv. Rondje Brake, Rondje Pontje etc.

Let op: dat wil niet zeggen dat de trainingen bij recreanten 1 lichter zijn dan bij 2, want dat kan net zo goed andersom zijn. Daarnaast is er (bijna) altijd een wedstrijdgroep, soms 2. Als je mee traint met de wedstrijdgroep betekent dit dat je mee traint om een betere, snellere hardloper te worden. Er wordt dan ook een flinke inzet van je verwacht!

Geef een antwoord