Weer terug in het ritme!!

Na de vakantieperiode is het soms een drempel om het hardlopen weer op te pakken, het zomerse weer helpt daar niet altijd bij… In plaats van trainen nog even een terrasje pakken, hoe verleidelijk en herkenbaar…!

De vakantieperiode is echter weer voorbij (voor bijna iedereen) en het wordt weer (iets) koeler, tijd om ook weer in beweging te komen. Daarnaast zit je lekkerder op een terrasje als je ook al een goed en lekker hebt getraind.

Dus, pak je schoenen weer uit de kast en kom trainen, blijf fit en houd je weerstand op peil! Voor wie het al een tijdje terug is: dinsdag 19h en/of zaterdag 9h zien we je graag weer tegemoet.

Voorlopig (i.v.m. Corona) blijven de recreanten in twee groepen trainen. Daarnaast starten we 5 september met een nieuwe cursus Start met Lopen, als lid mag je kosteloos aansluiten om weer rustig op te starten. Stuur wel even een mailtje naar info@loopgroepmedemblik.nl.

Recreanten 1 is de groep, die compact bij elkaar traint. Je loopt dus nooit ver uit elkaar of steeds achteraan. Ben je (licht) geblesseerd of heb je een trainingsachterstand meld je dan bij deze groep.

Recreanten 2 is de groep, die regelmatig een “afstandje” loopt. Bijv. Rondje Brake, Rondje Pontje etc.

Let op: dat wil niet zeggen dat de trainingen bij recreanten 1 lichter zijn dan bij 2, want dat kan net zo goed andersom zijn.

Daarnaast is er (bijna) altijd een wedstrijdgroep, soms 2. Als je mee traint met de wedstrijdgroep betekent dit dat je mee traint om een betere, snellere hardloper te worden!

Geef een reactie