Enquête…

Nog tegoed vanuit de gehouden enquête:
Jullie mening is gevraagd over diverse onderwerpen en we zijn al eerder op een paar zaken ingegaan, zoals de behoefte aan een trainingsschema! Hiervoor hebben we toen een bijeenkomst geregeld, maar daar kwam weinig reactie op. Als er mensen zijn die alsnog graag een schema willen om naar een doel toe te werken, meldt dit dan even en we maken een afspraak met je.

In de enquête was ook de vraag hoe jullie denken over techniektraining en krachttraining. Als uitkomst gaven jullie in meerderheid aan beide onderdelen wel leuk/fijn/nuttig te vinden, maar dat het een niet te groot deel van de training moest beslaan. Wij concluderen daaruit dat we kunnen doorgaan met de huidige trainingen, waarbij gezegd dat we deze onderdelen wel belangrijk vinden.

Over een uitje met de loopgroep al dan niet naar het buitenland waren een behoorlijk aantal positieve reacties. Dat pakken we op, zodra Corona onder controle is…

Geef een antwoord