Groepstrainingen vervallen

“Op 13 oktober heeft het kabinet de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus verscherpt. De aangescherpte maatregelen gaan in vanaf 14 oktober 22.00 uur. De maatregelen zijn minimaal de komende vier weken van toepassing (10 november 2020). In de komende twee weken tot 27 oktober beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. 

  • sporten mag alleen met inachtneming van 1,5 meter afstand
    • individueel of in groepsverband met een maximum van 4 personen (exclusief trainer)”

Bovenstaande maakt dat de trainingen van Loopgroep Medemblik per direct vervallen tot (initieel) 10 november.

Uitzondering is de Start met Lopen (SmL) groep, zij trainen als gebruikelijk door. De groep wordt tijdens de trainingen verdeeld in kleinere groepen van maximaal 4 personen. Belangrijk is om voorafgaand aan de training en na afloop ook de ruimte op te zoeken. Blijf afstand houden.

We vinden het erg jammer dat de Recreanten en Wedstrijdtrainingen niet doorgaan en gaan er vanuit dat deze maatregel ook snel weer kan worden opgeheven. Tot die tijd is het van belang fit te blijven en je weerstand op peil te houden!

Om iedereen te stimuleren bieden we wekelijks verschillende trainingen aan via onze website. Want: Lopen = Leven… Dus check regelmatig de site.

Maak het jezelf makkelijk, zoek een vast loopmaatje of groepje (van maximaal 4 personen) en spreek evengoed tweemaal per week af, zodat je in het ritme blijft. Zet je Strava (gratis app) aan en moedig elkaar aan!

Resumé

  • Groepstrainingen vervallen per direct
  • Uitzondering; SML
  • Wekelijks schema’s online
  • TIP: zoek een vast loopmaatje of groepje om te trainen!

Bij vragen/opmerkingen of wil je een specifiek schema/training, laat het weten!

Geef een antwoord