Loopgroep Medemblik verrast leden met Adventkalender!

Ook in deze tijden willen wij elkaar fit houden, een steuntje in de rug is geen overbodige luxe! Door de trainers zijn alle dagen tot Oud en Nieuw ingevuld met leuke trainingen en oefeningen. Het afgelopen weekend zijn de kalenders persoonlijk door de trainers bij alle leden bezorgd! En heel enthousiast ontvangen als je naar alle reacties kijkt en luistert.

Door Corona mag er heel veel niet. Dat geldt ook voor sporten in groepsverband. LoopGroep Medemblik bestaat al bijna 20 jaar en trainde voor Corona elke dinsdag en zaterdag in verschillende groepen. Van Starters tot Recreanten en Wedstrijdlopers. Maar nu door Corona even niet. Lastig als je juist voor een Loopgroep hebt gekozen voor de gezelligheid en om elkaar te stimuleren. Via een groepsapp werden de leden wel gestimuleerd om toch te blijven hardlopen. Daarnaast stonden wekelijks trainingen online, werden krachtoefeningen en leuke tips gedeeld evenals routes via Strava. Alles om fit te blijven! Maar nu bij alle leden een heuse adventkalender in de bus viel kunnen ze de hele decembermaand aan de bak!

Hopelijk krijgt de hardloop advent een prominente plek en gaat een ieder het avontuur aan! Wie kans wil maken op een leuke / sportieve prijs, kan een digitale collage van de 12 beste foto’s mailen naar info@loopgroepmedemblik.nl (tot 3 januari ’21). De eerste foto’s zijn gemaakt…

Wil jij ook aan de slag en in januari weer in groepjes (van 4?) samen trainen? Ben je beginner of al gevorderd? Heb je vragen? Stuur een mail naar info@loopgroepmedemblik.nl en je krijgt altijd een reactie!

Voor nu: wensen we iedereen een hele fijne en sportieve decembermaand toe, tot snel!

Geef een reactie