In the Spotlight… Trainer Linda vd Stal

Hallo allemaal, 

Ik laat ook weer eens wat van mij horen! Wat mis ik jullie allemaal en wat ontzettend goed om te zien dat velen wel lekker bezig blijven! We hopen zodra het weer kan/mag samen weer op te bouwen en uit te breiden. Ik mis de energie die ik van jullie krijg, de leuke gesprekken, het gezucht en gesteun, maar vooral de gezelligheid van het samen trainen, want er is geen betere motivatie en stok achter de deur dan dat.

Nou kleine voorstelronde nog:

Ik ben Linda van der Stal al geruime tijd 29 en 3 kids, 2 puberdochters en 1 zoon die daar tegenaan hikt 😉 veel van jullie kennen het wel…..Ik ben sinds 2 jaar Hardlooptrainer bij de loopgroep, nadat ik zelf jaren met plezier getraind heb bij Siem en Ron. En nu natuurlijk ook Linda, Louisa, René en Ben!

Mijn doel is altijd om..

Hardlopen leuk te houden voor iedereen, ongeacht welk niveau, snelheid of ervaring. Blessurevrij, ontspannen en met plezier hardlopen! En hoe leuk is dat bij onze mooie vooroever met vele uitvalswegen en opties!

Op 1 staat plezier (en dan kun je ook achteraf beleven, als je net het snot voor ogen hebt gelopen). Het belangrijkste is de loopscholing en techniek, als je dat beheerst en blijft trainen/herhalen, loop je steeds makkelijker en sneller op welke ondergrond dan ook! Hardlopen kan immers overal en altijd, maar techniek en scholing doen we bij de loopgroep natuurlijk!

Leuke intervallen, uitdagingen in ondergronden en estafettes zijn natuurlijk super leuk om het afwisselend te houden!

Mijn favoriete loopjes…

Elke zaterdag in Medemblik is natuurlijk het meest correcte antwoord, maar de elfstedentocht hardlopend in 19u met een team volledig onbekenden, was echt wel magisch! Ook de halve marathon in Disney Parijs was tof! En ik kan elk jaar genieten van de bevrijdingsvuur-estafette, als we weer mogen, geef je eens op, het is echt een toffe ervaring! 

Mijn tip!

Start eens wat vaker in deze periode vanaf een plek die je eigenlijk niet zo goed kent, en ontdek al hardlopend leuke plekjes, neem eens een andere afslag, doe een cityrun, pak een natuurgebied waar je nooit rent.
Probeer de komende week eens aan de core stability te werken dmv pushups! Begin bij 5 en probeer elke dag 1 tot 5 meer! Hoever kom je? En vanaf je knieën of vanaf je tenen, beide is goed. Ellebogen breed langs de schouders of juist smal langs je romp? 

Ik hoop ontzettend dat we elkaar snel weer zien, al is het op afstand of niet, ik wil graag weer met, bij, en voor jullie trainen/training geven!
Tot die tijd; Kijk om je heen en geniet tijdens het hardlopen, het is jouw hobby! Loop lach en bewonder!

Blijf gezond, tot snel!!! 

20200729_192734.jpg

Geef een antwoord