Pilot 2.0 Coronaproof trainen

Als eerder aangegeven staan we te popelen om weer te mogen trainen!! In overleg met onze Burgemeester hebben we toestemming gekregen om aangepaste groepstrainingen te geven. Om dit goed aan te pakken hebben de trainers afgelopen weekend met een aantal leden een proef gedaan. We hebben verschillende trainingsopzetten geprobeerd om te ervaren hoe dit loopt: wat werkt wel en wat niet. Na afloop van deze training hebben wij de feedback verwerkt en zijn wij klaar voor een Pilot 2.0. Veiligheid voorop zonder dat we een ‘politieagent’ zijn. Lekker trainen, in kleine groepen!

Hoe nu verder…

Zaterdag a.s. gaan we in 4 groepen van 6 lopers trainen (met eigen trainer), vanuit verschillende locaties (9h circa 1h). Wil je meetrainen, stuur dan een bericht naar Linda van der Stal (06 1630 0986 / linda@westfrieslandbeweegt.nl). De eerste 24 lopers hebben een plek, de aanmeldingen die volgen mogen de volgende keer mee trainen! Informatie over de volgende keer volgt.

Let op!! Linda stuurt een bevestiging (incl. locatie) naar je of geeft aan dat je aanmelding naar de volgende keer verschuift.

Van belang…

  • Je bent zelf verantwoordelijk, dus let zelf ook op de afstand (minimaal 1,5m) tot anderen. Wij willen geen politie agent spelen..
  • Neem de maatregelen van het RIVM in acht, keelpijn/verkouden/contact gehad met iemand met corona etc., kom dan een andere keer!
  • Kom niet eerder dan 5 minuten voor de training op de doorgegeven locatie en blijf niet hangen na afloop van de training.

Geef een reactie