Uitstel Coffee2run

LET OP: Vanwege de weersomstandigheden zal de Coffee2run een weekje opschuiven!

Buren Jan Kossen en Karina van der Vliet verzorgen zaterdag 20 maart een lekkere kop koffie.

Stuur een appje naar Jan (06-31037450) met de (verwachte) tijd dat je komt! Parkeergelegenheid is aanwezig, vele opties zijn mogelijk! Een koffie break tijdens of na je loop. Routes van 5 of 10km richting Abbekerk, Lambertschaag of Midwoud zijn mogelijk. Voor inspiratie klikĀ hier.

Wanneer: Zaterdag 20 maart

Tijd: tussen 9.00-11.00h

Waar: Bennemeersweg 17, 1676El Twisk

Pilottraining 2.0 nog een paar plekken beschikbaar

Morgen trainen we in 4 groepen van maximaal 6 lopers, vanuit verschillende locaties (9h circa 1h). Wil je meetrainen, stuur dan een bericht naar Linda van der Stal (06 1630 0986 / linda@westfrieslandbeweegt.nl). De eerste 24 lopers hebben een plek, de aanmeldingen die volgen mogen de volgende keer mee trainen! Informatie over de volgende keer volgt.

Let op!! Linda stuurt een bevestiging (incl. locatie) naar je of geeft aan dat je aanmelding naar de volgende keer verschuift.

Van belangā€¦

  • Je bent zelf verantwoordelijk, dus let zelf ook op de afstand (minimaal 1,5m) tot anderen. Wij willen geen politie agent spelen..
  • Neem de maatregelen van het RIVM in acht, keelpijn/verkouden/contact gehad met iemand met corona etc., kom dan een andere keer!
  • Kom niet eerder dan 5 minuten voor de training op de doorgegeven locatie en blijf niet hangen na afloop van de training.

Geef een reactie