Coronaproof training

Wat zijn wij blij om weer (aangepast) te kunnen trainen!!! Aankomende zaterdag gaan we in dezelfde vorm verder met 1 kleine aanpassing, locatie regio Twisk is toegevoegd i.v.m. de coffee2run bij Karina en Jan (tussen 9-11: aanmelden is nog mogelijk) en de geobox.

Train je mee?

Zaterdag a.s. gaan we wederom in 4 groepen van 6 lopers trainen (met eigen trainer), vanuit verschillende locaties (9h circa 1-1,5h). Wil je meetrainen, stuur dan een bericht naar Linda van der Stal (06 1630 0986 / linda@westfrieslandbeweegt.nl). De eerste 24 aanmeldingen hebben een plek*, de aanmeldingen die volgen mogen de volgende keer mee trainen!

*Als je vorige week hebt meegetraind en weer wilt aansluiten, geef je op: je komt op de reservelijst.

Let op!! Linda stuurt een bevestiging (incl. locatie) naar je of geeft aan dat je aanmelding naar de volgende keer verschuift. Geef bij Linda aan of je openstaat voor locatie regio Twisk.

Van belang…

  • Je bent zelf verantwoordelijk, dus let zelf ook op de afstand (minimaal 1,5m) tot anderen. Wij willen geen politie agent spelen..
  • Neem de maatregelen van het RIVM in acht, keelpijn/verkouden/contact gehad met iemand met corona etc., kom dan een andere keer!
  • Kom niet eerder dan 5 minuten voor de training op de doorgegeven locatie en blijf niet hangen na afloop van de training.

Coffee2Run

Zaterdag 13 maart, tussen 9.00-11.00h aan de Bennemeersweg 17 in Twisk

Parkeergelegenheid is aanwezig, vele opties zijn mogelijk! Een koffie break tijdens of na je loop. Routes van 5 of 10km richting Abbekerk, Lambertschaag of Midwoud zijn mogelijk. Voor inspiratie klik hier.

Stuur een appje naar Jan (06-31037450) met de (verwachte) tijd dat je komt!

Loop – Zoek – Spel

Wat is de bedoeling? Ga hardlopen en zoek de blauwe box… In het boekje dat in de box zit, schrijf je je naam en datum en tijd dat je hem gevonden hebt. Leg het boekje weer terug en loop lekker verder!

Hieronder de foto aanwijzing voor de deze locatie. De box blijft liggen tot 28 maart en dan verplaatsen we hem weer naar een andere geheime plek.

Wij zijn zeer benieuwd hoeveel lopers de box vinden, hoe vaak en wanneer. Doel? Lekker in beweging blijven en deze manier toch ‘samen’ lopen!

LET OP: de volgende locatie foto’s komen in de whatsapp groep ‘loopafspraken maken’. Mocht je daar nog niet inzitten maar wel willen, stuur een berichtje naar info@loopgroepmedemblik.nl en je komt erin.

Geef een reactie