Training!

De afgelopen weken zijn we gestart met trainen in aangepaste vorm, de reacties zijn positief van zowel deelnemers als trainers. Afstand wordt gehouden, aan conditie wordt gewerkt en lol gemaakt!

Durf je het aan?!

Heb je de afgelopen weken/maanden niets of weinig gedaan? We kunnen ons voorstellen dat meetrainen dan toch een drempel is maar No Stress...! Geef bij je aanmelding op dat je graag weer instapt. We hebben sowieso 1 groepje op ‘instapniveau’. We zien namelijk iedereen graag weer snel terug en helpen je om weer in het ritme en goede conditie te komen.

Train je zaterdag mee?

Zaterdag a.s. gaan we in 4 groepen van maximaal 6 lopers trainen (met eigen trainer), vanuit verschillende locaties (aanvang 9h, circa 1-1,5h). Wil je meetrainen, stuur dan een bericht naar Linda van der Stal (06 1630 0986 / linda@westfrieslandbeweegt.nl). Eventueel met de aanvulling ‘instapniveau’, dan houdt Linda daar rekening mee met de indeling. De eerste 24 aanmeldingen hebben sowieso een plek!

Let op!! Linda stuurt een bevestiging (incl. locatie) naar je of geeft aan dat je aanmelding naar de volgende keer verschuift.

Van belang…

  • Je bent zelf verantwoordelijk, dus let zelf ook op de afstand (minimaal 1,5m) tot anderen. Wij willen geen politie agent spelen…
  • Neem de maatregelen van het RIVM in acht, keelpijn/verkouden/contact gehad met iemand met corona etc., kom dan een andere keer!
  • Kom niet eerder dan 5 minuten voor de training op de doorgegeven locatie en blijf niet hangen na afloop van de training.
  • Van onze Burgemeester hebben we toestemming gekregen om aangepaste groepstrainingen te geven. Burgemeesters mogen uitzonderingen op de regels toestaan.
  • Wij trainen uitsluitend in de buitenlucht en met koppels van twee of individueel.

Geef een reactie