Trainen – Coffee2Run – Lidmaatschap – SmL

Wat fijn is het om weer samen te trainen. Goed te zien dat de animo toeneemt! Voorlopig blijven we deze aangepaste vorm aanhouden, veiligheid voorop. Wekelijks dus nog updates omtrent de trainingsvorm.

Train je zaterdag mee?

Zaterdag a.s. gaan we in 4 groepen van maximaal 6 lopers trainen (met eigen trainer), vanuit verschillende locaties (aanvang 9h, circa 1-1,5h). Wil je meetrainen, stuur dan een bericht naar Linda van der Stal (06 1630 0986 / linda@westfrieslandbeweegt.nl). Eventueel met de aanvulling ‘instapniveau’, dan houdt Linda daar rekening mee met de indeling. De eerste 24 aanmeldingen hebben sowieso een plek!

Let op!! Linda stuurt een bevestiging (incl. locatie) naar je of geeft aan dat je aanmelding naar de volgende keer verschuift.

Van belang…

  • Je bent zelf verantwoordelijk, dus let zelf ook op de afstand (minimaal 1,5m) tot anderen. Wij willen geen politie agent spelen…
  • Neem de maatregelen van het RIVM in acht, keelpijn/verkouden/contact gehad met iemand met corona etc., kom dan een andere keer!
  • Kom niet eerder dan 5 minuten voor de training op de doorgegeven locatie en blijf niet hangen na afloop van de training.
  • Van onze Burgemeester hebben we toestemming gekregen om aangepaste groepstrainingen te geven. Burgemeesters mogen uitzonderingen op de regels toestaan.
  • Wij trainen uitsluitend in de buitenlucht en met koppels van twee of individueel.

Coffee2Run

Genoeg animo om het stokje over te nemen! Goed te merken dat onze lopers van de gelegenheid gebruik maken om een rondje te lopen. Jack en Louisa verzorgen komende zaterdag de koffie op een uniek stukje Medemblik: namelijk bij de Brakenmolen, je zal er gaan wonen…

Wanneer: Zaterdag 3 april

Tijd: tussen 9.00-11.00h

Waar: Brakeweg 67, Medemblik (parkeren kan langs de weg)

Stuur een appje naar Louisa (06-1845 1142) met de (verwachte) tijd dat je komt!

Lidmaatschap ’21

Ondanks het feit dat de Corona-maatregelen nog “even” van kracht blijven , hebben we gelukkig de trainingen, weliswaar in aangepaste vorm, weer kunnen hervatten.

Eind december berichtten we jullie dat we het innen van de contributie hadden opgeschort. Nu hebben we besloten jullie een aangepaste nota van €75,- voor de rest van dit kalenderjaar te sturen. Deze nota ontvangen jullie een dezer dagen via de mail.

VERNIEUWDE CURSUS ‘Start met Lopen’

Proefles en START 10 april, ken je iemand die wel een stok achter de deur kan gebruiken… geef door dat we weer een cursus Start met Lopen organiseren.

Opgeven voor de proefles op 10 april kan door een mail te sturen naar info@loopgroepmedemblik.nl. Na afloop is inschrijving via de site mogelijk. Gelijk opgeven voor de cursus kan natuurlijk ook meld je aan.

Ervaar hoe fijn het is en ga de uitdaging aan. Fit de zomer tegemoet!

In 12 weken doorloop je de cursus Start met Lopen en word je klaargestoomd om 5 km achter elkaar hard te lopen. Een groepsles duurt ruim een uur. Hierin ga je samen lekker hardlopen volgens het Start met Lopen-trainingsschema. Je oefent en leert de juiste loophouding en -techniek. Daarbij krijg je handige informatie over hardloopschoenen, -kleding, eten en drinken als hardloper.

De trainer helpt je op weg met jouw schema zodat je doordeweeks zelf kunt lopen. Of maak een afspraakje met één van je nieuwe (hardloop)maatjes!

https://loopgroepmedemblik.nl/2021/03/26/vernieuwde-cursus-start-met-lopen/