Stay / Get fit!!

De zomer is zo goed als voorbij, helaas zijn we nog niet van Corona af…. Een goede conditie is ook nu zeer belangrijk, dus voor wie even een stok achter de deur nodig heeft: sluit aan!

Cursus Start met lopen i.c.m. Post Corona Training – 11 sept!

11 september starten we met een cursus die gericht is op herintreders (na blessure/corona of andere zaken) in combinatie met Starters. 12 weken gezamenlijk rustig opbouwen om daarna weer lekker mee te kunnen trainen!

Ben je al lid? Dan kun je gratis aansluiten, mail ons wel even (info@loopgroepmedemblik.nl) zodat we een inventarisatie kunnen maken.

Starter? Dan kun je je opgeven voor de proefles door een mail te sturen naar info@loopgroepmedemblik.nl. Na afloop is inschrijving via de site mogelijk. Gelijk opgeven voor de cursus kan natuurlijk ook meld je aan.

Proefles: 11 september, ken je iemand die wel een stok achter de deur kan gebruiken…

Geef door dat we weer een cursus Start met Lopen organiseren.

In 12 weken doorloop je de cursus Start met Lopen en word je klaargestoomd om 5 km achter elkaar hard te lopen. Een groepsles duurt ruim een uur. Hierin ga je samen lekker hardlopen volgens het Start met Lopen-trainingsschema. Je oefent en leert de juiste loophouding en -techniek. Daarbij krijg je handige informatie over hardloopschoenen, -kleding, eten en drinken als hardloper.

De trainer helpt je op weg met jouw schema zodat je doordeweeks zelf kunt lopen. Of maak een afspraakje met één van je nieuwe (hardloop)maatjes!

DAMLOOP – 18 sept!

Voor leden organiseren we op 18 september een alternatieve Damloop! De trainingen zullen er iets anders uitzien, hieronder alle informatie. De aanvangstijden wijken iets af, net als de start/eind locatie. Opgeven is niet nodig.

We hebben verschillende afstanden uitgestippeld, we blijven in groepsverband lopen met een trainer (i.v.m. veiligheid en organisatie). Dus bedenk van te voren welke afstand je wilt lopen en op welk tempo!

Na afloop regelen wij koffie/thee met wat lekkers om weer op krachten te komen.

Mocht je iemand kennen die wil aansluiten, dit mag MITS diegene lid wordt! Natuurlijk altijd goed om nieuwe leden te werven…. Voor €20,- kan diegene aansluiten en is dan gelijk lid tot einde jaar, dus kan gelijk 2x per week (dinsdag 19h/zaterdag 9h) meetrainen.

AFSTAND / TRAININGTEMPOAANVANG
10 mijl8 – 8,5km/h08:30h
10 mijl10,5 – 11km/h08:45h
5 mijl09:00h
SmL / PCT09:00h
Recreanten 109:00h
Alternatieve Damloop – schema

LET OP:

ALLE trainingen starten vanaf de Stedelijke Parkeerplaats Medemblik

12 Funny Cartoons About Runners | Funny Running Memes by Gone For a Run blog