OPEN DAG 19 maart

Voor iedereen die toch eens met een groep wil lopen, fitter wil worden, sociale contacten wil opdoen, lekker in de buitenlucht wil sporten… Wij kunnen nog veel meer redenen bedenken om lid te worden van onze loopgroep. Om eens vrijblijvend kennis te maken met onze leden, trainers en te ervaren hoe een training voelt houden we 19 maart een Open Dag!

Neem deel aan één of meerdere clinics en ervaar hoe de opbouw is. Vanaf 9.00h starten de gratis clinics, locatie: Stoommachinemuseum te Medemblik. Tevens is een Sport Fysiotherapeut aanwezig die je meeneemt in blessures voorkomen en genezen. Vanaf 11h is Runnersworld aanwezig om je wegwijs te maken in goede schoenen en kleding.

Iedereen is welkom!

Na afloop kun jij je inschrijven voor lidmaatschap of opgeven voor een extra (gratis) proefles.

Voor onze (oud) leden, train lekker mee, pak eens een andere training, op een ander tijdstip. Neem ook iemand mee waarvan je denkt dat diegene wel een stok achter de deur kan gebruiken.

Volg onze facebookpagina voor meer informatie en bij vragen, neem gerust contact op: info@loopgroepmedemblik.nl.