Open dag – zaterdag a.s.

Jaaahhh bijna is het zover, de loopgroep heeft haar eigen OPEN DAG op 19 maart!

Voor iedereen een uitgelezen kans om kennis te maken met onze sportieve, gezellige en fanatieke vereniging. Zoals jullie wellicht weten geven we verschillende clinics op zaterdagochtend 19 maart. De ‘clinics’ zijn verkorte trainingen van onze gebruikelijke trainingen.

We hebben 4 soorten Clinics: Start met Lopen, Recreanten 1, Recreanten 2, Wedstrijd en Sportfysiotherapie. Een clinic duurt circa 30 minuten.

Je kunt aansluiten bij welke groep je wilt en deelnemen aan achtereenvolgende clinics. Dus bijvoorbeeld starten met de clinic Recreanten 2, dan de Wedstrijd en daarna Sportfysio (met tips/tricks omtrent blessures) OF Start met Lopen, Recreanten 1, 2 en dan de Wedstrijd clinic.

Runnersworld is ook aanwezig vanaf 11h, zij geven informatie over schoeisel en loopkleding.

Omdat we onze naamsbekendheid willen vergroten en we graag nieuwe leden verwelkomen een verzoek aan jullie: Neem iemand mee: een vriend(in), collega, partner, zoon/dochter, vader/moeder, je leidinggevende of misschien je broer/zus…

We maken er een gezellige ochtend van. Inschrijven is niet nodig. We kunnen natuurlijk wel wat hulp gebruiken… naast je aanwezigheid en enthousiasme… Zouden jullie de nieuwsberichten op Social Media of in App groepen kunnen delen? Dan is het bereik groter. Zou super tof zijn als we de verschillende clinics kunnen vullen met bestaande leden EN nieuwe sportievelingen!

Op de Opendag is tevens loopkleding te verkrijgen, dus mocht je nog wat nodig hebben in onze Oranje kleur…