Finish SML 18/6 & Zonnewendeloop 25/6

Weer mooie berichten om te delen!

Onze starters zijn geen starters meer… Zaterdag a.s. is de finale loop van de groep Start met Lopen. Als gebruikelijk zetten we weer de 5km route uit voor deze sportievelingen. Met de trainingen die ze hebben gedaan hebben wij het vertrouwen dat iedereen deze vijf kilometer uitloopt.

ALLE LOPERS kunnen na een gezamenlijke warming-up de 5km op wedstrijd tempo lopen! Wie o wie zet een PR neer..?

Kortom: deze dag geen reguliere ‘recreanten/wedstrijd’ training.
Ben je eerder terug, loop dan weer terug om de ‘starters’ te begeleiden naar de finish.

LET OP; parkeerplaats Stoommachinemuseum is niet bereikbaar a.s. zaterdag. Parkeer je auto tegenover het Stoommachinemuseum/bij het Nesbos of kom op de fiets (of met de benenwagen).

Zonnewendeloop

Voor dag en dauw lopen…? Geef je op voor de Zonnewendeloop, schrijf je in via deze link: https://loopgroepmedemblik.nl/product/zonnewendeloop-2022/

We vertrekken zaterdag 25 juni om 05.00h (ja in de ochtend, heb je lekker wat aan je dag…) om samen een rondje van circa 11km te lopen. Na afloop is een lekker ontbijt georganiseerd, kosten zijn €12,50 pp. Aanmelden (en betalen) kan via de site tot woensdag 22 juni 17h (i.v.m. voorbereiding/inkoop).

Minimaal aantal deelnemers is 15, mocht er te kort animo zijn, storten we de €12,50 terug en trainen we ‘normaal’! Uiterlijk donderdag 23 juni krijg je de bevestiging.

Voor diegene die dit toch te vroeg vinden, start een ‘recreanten’ training om 9h vanaf het stoommachinemuseum.